Floarea Popestiului

Cupa Floarea Popestiului 2018 editia1

Concurs de socializare ptr pescari nostri, cei care si-au dorit sa pescuiasca si pe timpul noptii, acum le dam ocazia sa faca o partida de 48 de ore.
Regulament:
CUPA FLOAREA POPESTIULUI ED 1

Organizator : ADMINISTATIA FLOAREA POPESTIULUI
Perioada : 31.08-02.09 DURATA 48 ORE
Taxa participare : 500 lei / 2 pescari cu drepturi depline.
Echipe : 14 locuri
Oraganizare :
CONCURSUL SE VA DESFASURA PE 2 SECTOARE (Sect. A – 7 standuri / B – 7 standuri)
PREMII LA GENERAL !
PESCUIT EXCLUSIV LA BOILIES – CLASAMENT BAZAT PE CANTITATE & CALITATE (cei mai mari 7 pesti IN SECTORUL A SI 5 pesti IN SECTORUL B ) si se va puncta crapul comun,crapul oglinda si amurul de la 2 kg.
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr.de ordine si una pentru nr. stand.
PREMII :
LOCUL I – general – 3 partide 12 ORE pe FP + CUPE
LOCUL II – general – 2 partide 12 ORE pe FP + CUPE
LOCUL III – general -1partida 12 ORE pe FP + CUPE
CAPTURA – general – 1 partida 24 ORE pe Lacul Roveng + CUPE si nu poate fi cumulat cu oricare alt premiu/
Orice sponsoridare, donatie ulterioara acestui anunt este binevenita, se v-a adauga la premiere.
Premiile sunt valabile pentru 14 echipe participante.
Rezervarea locului in concurs se face prin achitarea avansului de 300 lei, care se considera inscriere in concurs, de asemenea diferenta de 200 lei se va achita pe balta.
Echipa care a achitat avansul si doreste sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul, in caz contrar, avansul achitat va intra in fondul de premiere.
Avansul se poate achita personal pe balta si confirmare in acest topic.
Persoana contact: Mihail Stefan nr tel:0767 823 712

REGULAMENT 2018
1. Pescuit lansat, cu maxim 3 lansete in apa (un singur carlig la fiecare Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa. Masurarea distantei prin lansare si clipsarea lansetelor (inclusiv cele de rezerva), cu sau fara montura, se va face in timpul concursului, fara a depasi numarul maxim de lansete in apa. Se pescuieste pe stand, perpendicular cu malul, pana la jumatatea distantei dintre maluri, fara a deranja pescarul de vis-a-vis. (incalcarea art. nr. 1 > ELIMINARE).
2. Este interzisa nada vie . (incalcarea art. nr. 2 > ELIMINARE)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (incalcarea art. nr. 3> AVERTISMENT)
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial. (incalcarea art. nr. 4 – AVERTISMENT)
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Organizatorul si arbitrii are dreptul de a verifica monturile in orice moment, pe tot parcursul concursului.
7. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos, vizitatorii nu au voie cu masina in incinta administratiei Floarea Popestiului, masinile doar la parcarea principala, langa intrarea pe balta. (incalcarea art. nr. 7 > AVERTISMENT)
8. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(incalcarea art. nr. 8 > AVERTISMENT)
9. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.(incalcarea art. nr.9 > ELIMINARE)
10. In cort, pavilion, umbrela este permis iluminatul de orice fel fara a deranja pescarii de vis-a-vis. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap si lampa de masa cu leaduri (incalcarea art. nr. 10 > AVERTISMENT)
11. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
12. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(incalcarea art. nr. 12> AVERTISMENT)
13. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor si consemnata in foaia de concurs.
14. Nadirea se va face doar cu bastoanul de nadit, diametrul acestora nu trebuie sa depaseasca 30 mm.(incalcarea art. nr.14 > ELIMINARE)
15.Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in–line, plumb pentru pastă (tip brăduț). (incalcarea art. nr.15> ELIMINARE)
16.Se va pescui numai cu boilies fiert sau solubil (max.30mm) si pop-upuri.
Este permisa folosirea saculetului solubil (boilies intreg sau maruntit), pasta solubila pe plumb, boilies si pe pop-up, folosirea firului solubil si a meltexului. (incalcarea art. nr. 16 > ELIMINARE)
17.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(incalcarea art. nr.17> AVERTISMENT)
18.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor.(incalcarea art. nr. 18 > AVERTISMENT)
19.Este interzis ajutorul reciproc intre concurenti (vecini de stand si vizitatori) in toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill, scoaterea pestelui). Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii.(incalcarea art. nr. 19 > ELIMINAREA)
20.Daca o echipa inteapa un peste la finalul concursului, are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU, un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta .
21. IN CAZUL IN CARE O ECHIPA PARASESTE COMPETITIA SE CONSIDERA ELIMINARE.
ARBITRAJ
A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 07.00 si seara incepand cu ora 19.00.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe .
Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 15 kg, atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale (inclusiv pe timpul de noapte). Pestii care sunt cantariti la un extra-cantar si nu au peste 15 kg vor fi introdusi in sacul de pastrare pana la primul cantar oficial.
C. Nu se pot face cantariri si intre cantarele oficiale.decat in cazuri exceptionale (peste 10 saci sau peste de peste 15 KG).
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesiseze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (sau organizatorul), care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal doar in scris (la contestatiile scrise sunt acceptate probele video-foto) in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

Sunny Health & Fitness Motorized Treadmill (SF-T7603) buy hgc HEALTHY AND FITNESS: 10 Surprising Myths and Truths about Hair Care

ATENTIONARE
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, model cu picioare,sau cel putin 8 cm grosime, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul de la 2 kg.
SANCTIUNI
-Incalcarea punctelor 3, 4, 7, 8, 10, 12, 17 si 18 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 10 kilograme, iar la a treia eliminarea echipei din concurs).
-Intratul si scaldatul în apă sunt interzise – eliminare directa din concurs.
-Incalcarea punctelor 1, 2, 3, 9, 14, 15, 16 ,19 si 21 atrag dupa sine ELIMINAREA din concurs.
-In cazul oricaror probleme aparute in timpul concursului, ptr. care nu exista prevederi exprese in regulament, decizia finala o are organizatorul. (sau arbitrul sef)
NOTIFICARE : Pe toata durata concursului, responsabil cu mentinerea apei la nivelul optim ptr. concurs, revine exclusiv administratiei Floarea Popestiului.
Organizatorul si administratia baltii sunt exonerati de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente (inclusiv cele medicale) si a urmarilor generate de consumul de alcool sau de neatentia concurentilor si a vizitatorilor, pe toata perioada desfasurarii concursului.

Programul competitie este urmatorul :
Vineri – 31.August 2018
Ora 09.00…………..adunarea pe balta…..acreditare…..etc.
Ora 09.30 ………….va incepe tragerea la sorti (in caz de neprezentare la aceasta ora, un arbitru va extrage in locul echipei intarziate)
Ora 10:00 -12:00 Campare, pregatire,
Ora 12:00…………..start competitie
Duminica – 02 Septembrie 2018
Ora 12:00…………..final competitie
Ora 13:30…………..festivitatea de premiere.