Floarea Popestiului

Regulament

REGULAMENT 2024 Balta Floarea Popestiului

Soseaua Leordeni, nr 1 Popesti Leordeni contact@floareapopestiului.ro : Facebook: balta floarea popestiului, pescuit floarea popestiului. Nr tel: 0767.823.712
Rezervari se fac doar telefonic in intervalul orar 08:00-18:00. Daca pescarul nu a confirmat cu prezenta in prima ora, rezervarea isi pierde valabilitatea.
TAXE pescuit 2024:
1 – 100 LEI = 12 ORE – Pescuit la FEEDER C&R – maxim 2 lansete feeder.
2 – 120 LEI = 12 ORE – Pescuit C&R – maxim 4 lansete crap;
3 – 200 LEI = 12 ORE – Pescuit cu retinere -5 KG de crap (ce depaseste 5 kg surplusul se poate achita cu 40lei/kg) caras nelimitat, dupa care poate pescui restul zilei C&R;
4 – ABONAMENT 10 PARTIDE FEEDER C&R -800 lei
5 – ABONAMENT 10 PARTIDE LANSETE CRAP C&R – 1000lei
6 – Plantatul cu navomodelul (vaporasul) este 50 lei doar cu acordul administratiei. 7 – Foisoarele sunt 50 lei.
Atentie! Este interzis naditul cu boabe uscate de porumb sau grau, acestea trebuiesc inmuiate cu cel putin 48 de ore inainte sau fierte foate bine.
8.Insotitor taxa 50 lei /12h nu pescuiește.
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai în cazul în care ESTE DE ACORD cu aceste reguli!
2. Pescarul poate fi insotit de sotie si copii (vârsta maxim 15 ani) fara sa plateasca o taxa suplimentara.
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul baltii are dreptul sa controleze si sa cântareasca pestele capturat de pescari!
4. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele din regulament, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera în apa si pestele prins pâna în acel moment ( taxa de retinere”)!
5. Toate autovehiculele se parcheaza în spatiile special amenajate.
6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur cârlig si plumb sau naditor in line (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, în cazul ruperii firului principal)! Este interzis folosirea leadcorului. Pescuitul se poate face doar cu fir de minim 0.25 la feeder si minim 0.35mm la lanseta crap, exclus inaintas. Nerespectarea acestor reguli duce la eliminarea pescarului de pe balta..
7. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 5 KG si mai mare de 1 Kg pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa = 12 ore cu retinere 5 kg ! Capturile de CRAP care vor depasi 5 kg, vor fi eliberate în apa imediat ce au fost prinse, în stare vie si fara a fi ranite!
8. Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia înainte fata de standul pe care îl ocupa, fara a depasi limitele standului (stânga/dreapta , pana la jumatatea distantei dintre maluri, fara a deranja pescarii de vis-a-vis)! În cazul în care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou!
9. Pescarul este obligat sa se aseze numai în dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit în baza unui singur bon de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
10. Capturile accidentale de CTENO,SALAU, STIUCA si SOMN dupa pozele de rigoare, se vor elibera imediat în apa în stare vie si fara a fi ranite!
11. Este interzisa punerea pestilor în acelasi juvelnic de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !
12. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat în juvelnic, cu altul prins ulterior!
13. Pescarii sunt obligati sa întretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal sau în apa. În acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii, rupe crengi sau papura/stuf.
14. Pe acest bazin sunt interzise tipetele, urletele, înjuriile, chefurile, muzica si orice alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta (pescarul însa nu trebuie sa înteleaga ca nu poate face un gratar, sa bea o bere, dar sa o faca în asa fel încât sa nu deranjeze pe ceilalti pescari)!!
15. Pescarii vor trebui sa fie dotati obligatoriu cu spray dezinfectant, obligatoriu saltea cadrle si sling ,minciog cu deschiderea minima de 80cm (cei care nu au asa ceva, pot inchiria de la personalul care încaseaza taxa, contra sumei de 5 Ron spray și 10 Ron sling/cadita cadrle ) si în plus cu juvelnic sau sac de pastrare (pentru cel care vrea sa retina peste) !
16. Accesul pe balta cu animale de companie este interzis !!!
17. Pescarul are obligatia ca la sfârsitul partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace, tigari, coji de seminte,etc) !
18. Pescarul este obligat sa anunte administratia la tel. 0767.823.712 daca primeste o vizita (prieten sau comanda de mancare) sau doreste sa paraseasca lacul mai devreme de ora inchideri, strange sculele, isi face bagajul dupa care isi poate aduce masina pe stand si se va supune controlului din partea administratiei, al autoturismului si al bagajului pe care-l are, în caz contrar nu va mai avea acces pe lac .
19.Administratia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii fara nici o explicatie.
20.Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului.
Va dorim fir intins.

Planet Fitness adjusts mandated mask requirement to not include active workouts oral steroids for sale online in usa Easy Shrimp Pad Thai Recipe | Healthy Fitness Meals