Floarea Popestiului

Regulament


REGULAMENT
Floarea Popestiului
Soseaua Leordeni, nr 1 Popesti Leordeni contact@floareapopestiului.ro: Facebook: pescuit floarea popestiului Nr tel: 0767.823.712
NOU: ABONAMENT 10 PARTIDE C&R – 400lei
ABONAMENT 10 PARTIDE FEEDER C&R -300 lei
TAXE pescuit 2020
1 – 60 LEI = 12 ORE – Pescuit C&R – nu se retine nici un fel de peste;
2 – 120 LEI = 12 ORE – Pescarul poate pescui si retine 5 KG de crap si maxim 2KG de caras dupa care poate pescui restul zilei C&R;
3 – 50 LEI = 12 ORE – Pescuit C&R NUMAI MEMBRII CLUBURILOR DE PESCARI (legitimatie vizata obligatorie);
4 – 50 LEI = 12 ORE – Pescuit la FEEDER – pescarul poate pescui cu maxim 2 lansete feeder C&R.
Plantatul cu navomodelul (vaporasul) este 50 lei. Foisoarele sunt 50 lei in weekend si 30 lei in cursul saptamanii.
Este interzis naditul cu boabe uscate de porumb sau grau, acestea trebuiesc inmuiate cu cel putin 48 de ore inainte sau fierte foate bine.
Rezervari la telefonul 0767.823.712 in intervalul orar 08:00-18:00. Daca pescarul nu a confirmat prezenta in prima ora, rezervarea isi pierde valabilitatea.
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai în cazul în care ESTE DE ACORD cu aceste reguli!
2. Sotia, copilul (vârsta maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe Floarea Popestiului, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, însa numai în dreptul standului pe care îl ocupa pescarul!
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul baltii are dreptul sa controleze si sa cântareasca pestele capturat de pescari!
4. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele din regulament, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera în apa si pestele prins pâna în acel moment (daca pescarul a achitat taxa “120 lei = 12 ore cu retinere 5 kg peste”)!
5. Toate autovehiculele se parcheaza în spatiile special amenajate.
6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur cârlig si plumb sau naditor in line(posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, în cazul ruperii firului principal)! Este interzis folosirea leadcorului, nu avem vegetație sa necesite acest lucru.Incepand din 01.06.2020 pescuitul se poate face doar cu fir de minim 0.25 la feeder si minim 0.35mm la lanseta, exclus inaintas.Aceste reguli sunt ptr siguranta pestilor. Nerespectarea acestor reglementari duce la eliminarea pescarului de pe balta..
7. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA”, cu 2 (doua) cârlige, etc!
8. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 5 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa = 12 ore cu retinere 5 kg peste” ! Capturile de CRAP care vor depasi 5 kg, vor fi eliberate în apa imediat ce au fost prinse, în stare vie si fara a fi ranite!
9. Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia înainte fata de standul pe care îl ocupa, fara a depasi limitele standului (stânga/dreapta , pana la jumatatea distantei dintre maluri, fara a deranja pescarii de vis-a-vis)! În cazul în care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou!
10. Pescarul este obligat sa se aseze numai în dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit în baza unui singur bon de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
11. Capturile accidentale de CRAP mai mici de 1kg, sau mai mari de 5 kg, SALAU, STIUCA si SOMN dupa pozele de rigoare, se vor elibera imediat în apa în stare vie si fara a fi ranite!
12. Este interzisa punerea pestilor în acelasi juvelnic de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !
13. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat în juvelnic, cu altul prins ulterior !
14. Se interzice spalarea masinilor lânga apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei.
15. Nu se elibereaza decât maxim 2 bonuri unui pescar (valabil pentru cei care vor sa retina mai mult decât cele 5kg admise)!!!
16. Pescarii sunt obligati sa întretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si în apa. În acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii.
17. Pe acest bazin sunt interzise manelele,înjuriile,chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta (pescarul însa nu trebuie sa înteleaga ca nu poate face un gratar, sa bea o bere,dar sa o faca în asa fel încât sa nu deranjeze pe ceilalti pescari)!!
18. Pescarii vor trebui sa fie dotati obligatoriu cu saltea de primire si spray dezinfectant, cei care pescuiesc la boiles obligatoriu saltea cadrle (cei care nu au asa ceva, pot inchiria de la personalul care încaseaza taxa, contra sumei de 5 Lei saltea sau spray și 10 lei/cadrele ) si în plus cu juvelnic sau sac de pastrare (pentru cel care vrea sa retina peste) !
19. Accesul pe balta cu animale de companie este interzis !!!
20. Pescarul are obligatia ca la sfârsitul partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari,coji de seminte,etc) !
21. Pescarul este obligat sa anunte administratia la tel. 0767.823.712 daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de ora inchideri si se va supune controlului din partea administratiei, al autoturismului si al bagajului pe care-l are, în caz contrar nu va mai avea acces pe lac .
22.Administratia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii fara nici o explicatie.
23.Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului.